16 de maig, 2011

Comunicació de la creació del bloc al VII Congrés Nacional FAECAP

El passat 13 de Maig es van comunicar els resultats del bloc Salut a Primària al VII Congreso Nacional FAECAP (Federación de Asociaciones de Enfermería Comunitaria y Atención Primaria) celebrat a Murcia.
El bloc recopila més de 50 articles i recomanacions de salut elaborats i coordinats des de l’ABS Gaudí. A aquest bloc es pot accedir des de la pàgina web del Consorci Sanitari Integral (http://www.sanitatintegral.org o http://www.csi.cat). L’adreça electrònica del bloc és http://salutaprimaria.blogspot.com.
La intenció d’aquest bloc innovador és convertir-se en una eina interactiva entre els usuaris i els professionals sanitaris. Els professionals escriuen els diferents articles i recomanacions i conserven la llibertat de deixar publicat el que creguin més oportú. D’altra banda, en cada article del bloc és possible establir un diàleg entre usuaris i professionals ja que els lectors poden escriure els seus comentaris o qüestions específiques o generals de forma anònima i l’autor els hi pot donar resposta. S'han rebut més de 40 consultes mitjançant el correu electrònic. La finalitat és interactuar amb els usuaris i proporcionar informació sobre la cartera de serveis, facilitar recomanacions i consells de salut, donar resposta a dubtes i comunicar possibles canvis organitzatius en el centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada